Tarçınlı Elma Kompostosu

Anasayfa > Tatlılar ve İçecekler > Tarçınlı Elma Kompostosu





1- Elmaları soyun, içini çıkarın ve dörde bölün.

2- Çekilmiş tarçını Aroma Bölmesi'ne yerleştirin ve “Max” seviyesine kadar su ile doldurun.

3- Elmaları 2 buhar sepetine alın ve 20 - 25 dakika pişirin.

4- Elmaları alın ve ezin, arzunuza göre yeterli miktarda şeker ekleyerek karıştırın. Sıcak ya da soğuk servis edin.


Tarif arıyorsanız. Bir kategori seçin

Kullanılan malzemeler
  • 1 kg elma
  • 2 yemek kaşığı çekilmiş tarçın
  • Yaklaşık 100 gr şeker

  • Cihazlar
     
    Yazdır     Sözlük



    Fiyat Listesi - Site haritası - Hukuki şartlar - Groupe Seb - Moulinex International - Join Us - © Moulinex 2007