Kayısı Condé

Anasayfa > Tatlılar ve İçecekler > Kayısı Condé





1- Pirinci 500 ml su ile dolu geniş salata kasesine yerleştirin.

2- Mikrodalga fırınınızda 900 W ısıda 7 dakika veya 850 W ısıda 8 dakika pişirin.

3- Suyunu süzün.

4- Pirinci tekrar salata kasesine koyun, sütü, 50 gr şekeri ve bir paket vanilyayı ekleyin.

5- Pişirme naylonu ile ve mikrodalga fırınınızda 600 W ısıda 10 dakika pişirin.

6- 10 dakika beklemeye bırakın ve 2 yumurta sarısını ekleyin.

7- Pirinçli pudingi servis kasesine dökün.

8- Kayısıların suyunu süzün ve pirincin üzerine yerleştirin, üzerine ayva reçeli dökün.

9- Soğuk servis edin.


Tarif arıyorsanız. Bir kategori seçin

Kullanılan malzemeler
  • 180 gr kırık pirinç
  • 200 ml süt
  • 50 gr şeker
  • 1 paket vanilya
  • 2 yumurta sarısı
  • 1/2 konserve kayısı
  • 3 yemek kaşığı ayva reçeli
  • Kullanılacak gereçler: 1 adet geniş Pyrex salata kasesi, mikrodalga fırında kullanıma uygun pişirme naylonu, 1 servis tabağı


    Cihazlar
     
    Yazdır     Sözlük



    Fiyat Listesi - Site haritası - Hukuki şartlar - Groupe Seb - Moulinex International - Join Us - © Moulinex 2007