Kaymaklı Donutlar

Anasayfa > Tatlılar ve İçecekler > Kaymaklı Donutlar





1- Yumurta, şeker ve kaymağı birlikte çırpın. Yumuşak bir hamur yapmak için un ve kabartma tozunu karıştırın.

2- Hamuru unlanmış yüzeye yayın ve donut şeklinde kesin.

3- 180°C ısıda ikişer ikişer 3 dakika veya sarı-kahve bir renk alıncaya kadar kızartın.

İpucu: Sıcakken üzerlerine toz şeker veya pudra şekeri serpin.


Tarif arıyorsanız. Bir kategori seçin

Kullanılan malzemeler
  • 1 yumurta
  • 50 gr şeker
  • 50 gr esmer şeker
  • 15 ml kaymak
  • 250 gr un
  • 1 yemek kaşığı kabartma tozu

  • Cihazlar
     
    Yazdır     Sözlük



    Fiyat Listesi - Site haritası - Hukuki şartlar - Groupe Seb - Moulinex International - Join Us - © Moulinex 2007