Iles flottantes

Anasayfa > Tatlılar ve İçecekler > Iles flottantes





1- Yumurta beyazlarını köpürene dek çırpın.

2- Yavaş yavaş şekeri ekleyerek karıştırın.

3- 4 ramekin kalıbına da eşit miktarlarda karamel dökün ve yumurta akları ile doldurun.

4- Mikrodalga fırınınızda 900 W ısıda 50 saniye veya 850 W ısıda 1 dakika pişirin.

5- Soğumaya bırakın ve bir tabağa ters kapatın.

6- Her bombe üzerine halka şeklinde koyu krema dökün ve soğuk servis edin.


Tarif arıyorsanız. Bir kategori seçin

Kullanılan malzemeler
  • 4 yumurta akı
  • 50 gr toz şeker
  • 100 gr sıvı karamel
  • 1/2 lt koyu krema
  • Kullanılacak gereçler: 4 adet Pyrex ramekin kalıbı, 1 adet elektrikli çırpma teli, 1 adet servis tabağı


    Cihazlar
     
    Yazdır     Sözlük



    Fiyat Listesi - Site haritası - Hukuki şartlar - Groupe Seb - Moulinex International - Join Us - © Moulinex 2007