Baharatlı Armut

Anasayfa > Tatlılar ve İçecekler > Baharatlı Armut





1- Armutları soyun ve çekirdeğini çıkarın. Her birini 4 parçaya bölün.

2- Armut dilimlerini, baharat ve şeker ile birlikte tabağa alın.

3- Beyaz şarabı ekleyin ve pişirme naylonu ile kaplayın.

4- Mikrodalga fırınınızda 900 W ısıda 10 dakika veya 850 W ısıda 12 dakika pişirin.

5- Armutları tabağa dizin.

6- Mikrodalga fırınınızda 900 W ısıda 5 dakika veya 850 W ısıda 6 dakika pişirin ve suyunu azaltın.

7- Soğumaya bırakın ve soğuk servis edin.


Tarif arıyorsanız. Bir kategori seçin

Kullanılan malzemeler
  • 4 sert armut
  • 75 gr şeker
  • 1/2 vanilya çubuğu
  • 1/2 çubuk tarçın
  • 1 tutam toz zencefil
  • 10 karabiber tanesi
  • 250 ml tatlı beyaz şarap
  • Kullanılacak gereçler: Derin oval Pyrex tencere, mikrodalgada kullanıma uygun pişirme naylonu


    Cihazlar
     
    Yazdır     Sözlük



    Fiyat Listesi - Site haritası - Hukuki şartlar - Groupe Seb - Moulinex International - Join Us - © Moulinex 2007