Kremalı Çikolatalı Puding

Anasayfa > Tatlılar ve İçecekler > Kremalı Çikolatalı Puding





1- İnce doğranmış çikolatayı tereyağı ve 1 yemek kaşığı su ile birlikte kaseye koyun. Üzerini jelatin ile kaplayın. Mikrodalga fırınınızda 450 W ısıda 1 dakika eritin. İyice karıştırın.

2- Yumurtaları, karışım köpüklü hale gelinceye dek şekeri ekleyerek çırpın. Mısır ununu ve kabartma tozunu ekleyin. Erimiş çikolatayı ekleyin. Yavaşça karıştırın.

3- Yağlanmış kek kalıbına dökün.

4- Mikrodalga fırınınızda 900 W ısıda 4 dakika pişirin.

5- Soğumaya bırakın.

İpucu: Bu lezzetli puding tek başına veya buharda pişmiş kiraz veya portakal marmelatı ile de yenebilir.


Tarif arıyorsanız. Bir kategori seçin

Kullanılan malzemeler
  • 2 yumurta
  • 30 gr şeker
  • 30 gr mısır unu
  • 50 gr tereyağı
  • 150 gr çikolata
  • 1/2 paket kabartma tozu

    Kullanılacak gereçler: Pyrex kek kalıbı, 1 kase, 1 çırpma teli


  • Cihazlar
     
    Yazdır     Sözlük



    Fiyat Listesi - Site haritası - Hukuki şartlar - Groupe Seb - Moulinex International - Join Us - © Moulinex 2007