Geleneksel Usulle Pişirilmiş Ballı Ördek

Anasayfa > Ana Yemekler > Geleneksel Usulle Pişirilmiş Ballı Ördek





1- Ördek filetolarını yağlanmış tabağa üst üste gelmeyecek şekilde dizin.

2- Mikrodalga fırınınızda 900 W ısıda 1 dakika 30 sn veya 850 W ısıda 2 dakika pişirin.

3- Ördek filetolarını alın ve servis tabaklarına yerleştirin.

4- Limon suyu ve balı, pişirmede kullanacağınız tavaya alın.

5- Tekrar fırına yerleştirin, 900 W ısıda 1 dakika veya 850 W ısıda 1 dakika pişirin.

6- Tüm malzemeleri karıştırın. Ördek filetoların üzerine dökün.

7- Karabiber ekleyin ve üzerlerine deniz tuzu serpin.

8- Hemen servis edin.

İpucu: Bu yemeği havuçla servis etmeyi deneyebilirsiniz.


Tarif arıyorsanız. Bir kategori seçin

Kullanılan malzemeler
  • 300 gr ördek fileto
  • 1 çay kaşığı limon suyu
  • 1 yemek kaşığı bal
  • 50 gr tereyağı
  • En iyi kalite rafine edilmemiş deniz tuzu
  • Taze çekilmiş karabiber
  • Kullanılacak gereçler: 26 cm çapında Pyrex fırın kabı, 1 adet servis tabağı


    Cihazlar
     
    Yazdır     Sözlük



    Fiyat Listesi - Site haritası - Hukuki şartlar - Groupe Seb - Moulinex International - Join Us - © Moulinex 2007