Mantarlı Morina Bifteği

Anasayfa > Ana Yemekler > Mantarlı Morina Bifteği





1- Arpacık soğanını, ince dilimlenmiş mantarları, biftekleri ve beyaz şarabı yağlanmış tencereye yerleştirin. Tuz ve karabiber ekleyip üzerini pişirme naylonu ile örtün.

2- Mikrodalga fırınınızda 900 W ısıda 5 dakika veya 850 W ısıda 6 dakika pişirin.

3- Biftekleri fırından alın.

4- Mısır ununu kremaya katın ve sürekli karıştırarak pişirme sırasında damlayan sulara ekleyin.

5- Biftekleri tekrar tabağa yerleştirin ve mikrodalga fırınınızda 300 W ısıda 2 dakika pişirin.

6- Sıcakken servis edin.

İpucu: Pilav ve taze tagliatelle eşliğinde de servis edebilirsiniz.


Tarif arıyorsanız. Bir kategori seçin

Kullanılan malzemeler
  • 4 parça morina bifteği
  • 200 gr düğme mantar
  • 1 arpacık soğanı
  • 4 yemek kaşığı beyaz şarap
  • 3 yemek kaşığı krema
  • 1 yemek kaşığı mısır unu 
  • 20 gr terayağı 
  • Tuz, karabiber
  • Kullanılacak gereçler: Derin oval Pyrex tencere, mikrodalgada kullanıma uygun pişirme naylonu.


    Cihazlar
     
    Yazdır     Sözlük



    Fiyat Listesi - Site haritası - Hukuki şartlar - Groupe Seb - Moulinex International - Join Us - © Moulinex 2007