Kremalı Kabak Çorbası

Anasayfa > Ana Yemekler > Kremalı Kabak Çorbası





1- Kabak ve patatesin kabuklarını soyun, küpler halinde doğrayın ve pırasayı ince uzun şeritler halinde kesin.

2- Patates, pırasa, kabak ve 1 bardak suyu tencereye koyun. Tuz ve karabiber ekleyin. Pişirme naylonu ile kaplayın.

3- Mikrodalga fırınınızda 900 W ısıda 13 dakika veya 850 W ısıda 14 dakika pişirin.

4- Tencereyi fırından alın. Sıcak su ekleyin ve karıştırın. Baharatlarını kontrol edin ve krema ekleyin.

5- Fırınınızda 300 W ısıda 2 dakika pişirin.

6- Küçük kruton ekmeleri eşliğinde servis yapın.


Tarif arıyorsanız. Bir kategori seçin

Kullanılan malzemeler
  • 500 gr tatlı kabağı
  • 1 patates
  • 1 pırasanın beyaz kısmı
  • 1/2 lt sıcak su
  • 2 yemek kaşığı taze krema
  • Tuz, karabiber
  • Kullanılacak gereçler: 2 litrelik Pyrex tencere, mikrodalgada kullanıma uygun pişirme naylonu, blender


    Cihazlar
     
    Yazdır     Sözlük



    Fiyat Listesi - Site haritası - Hukuki şartlar - Groupe Seb - Moulinex International - Join Us - © Moulinex 2007