Gaspacho

Anasayfa > Soslar ve Çorbalar > Gaspacho





1- Salatalığı, soğanı ve sarımsağı soyun. Domatesleri de soyup biberlerle birlikte çekirdeklerini çıkartın.

2- Doğranmış tüm malzemeleri 1 dakika boyunca blenderdan geçirin.

3- Sarımsaklı kruton ile servis yapmadan önce 1 saat buzdolabında dinlendirin.

 


Tarif arıyorsanız. Bir kategori seçin

Kullanılan malzemeler
  • 1/2 salatalık
  • 1/2 tatlı biber
  • 500 gr domates
  • 1 küçük soğan
  • 1 diş sarımsak
  • 20 gr ekmek içi
  • 2 çay kaşığı şarap sirkesi
  • 2 yemek kaşığı zeytinyağı
  • 1 çay kaşığı domates püresi
  • 500 ml soğuk et suyu
  • Tuz, karabiber
  • 1 tutam Cayenne biberi

  • Cihazlar
     
    Yazdır     Sözlük



    Fiyat Listesi - Site haritası - Hukuki şartlar - Groupe Seb - Moulinex International - Join Us - © Moulinex 2007