Kabak Çorbası

Anasayfa > Soslar ve Çorbalar > Kabak Çorbası





1- Soğanları dörde bölün, mikser kasesine yerleştirin ve mikseri birkaç kez çalıştırın.

2- Sote tenceresinde tereyağını eritin, küp küp doğranmış soğanı ve kabağı ekleyin.

3- 5 dakika sonra et suyu ekleyin, kapağını kapatın ve 20 dakika pişirin.

4- Karışımı el blenderinizle 30 saniye boyunca karıştırın.

5- Krema ile rende hindistan cevizini ekleyin ve 5 saniye karıştırın.

6- Kruton eşliğinde servis edin.


Tarif arıyorsanız. Bir kategori seçin

Kullanılan malzemeler
  • 700 gr kabak (soyulmuş ve çekirdekleri çıkarılmış)
  • 50 gr tereyağı
  • 1 küçük soğan
  • 500 ml et suyu
  • 100 ml taze krema
  • Rendelenmiş küçük hindistan cevizi
  • Tuz, karabiber

  • Cihazlar
     
    Yazdır     Sözlük



    Fiyat Listesi - Site haritası - Hukuki şartlar - Groupe Seb - Moulinex International - Join Us - © Moulinex 2007