Veloute Soslu Pırasa

Anasayfa > Soslar ve Çorbalar > Veloute Soslu Pırasa





1- Patatesleri ve pırasaları soyun ve dilimleyin. 

2- Pırasaları mikser kasesine koyun ve mikseri birkaç kez çalıştırın.

3- Tereyağını bir tavada eritin ve doğranmış pırasaları ekleyin. Kapağını kapatın ve yaklaşık 15 dakika kısık ateşte pişirin.

4- Diğer malzemeleri ekleyin. 30 dakika boyunca hafif ateşte pişirin.

5- Karışımı blendera koyun ve 40 saniye karıştırın.

6- Velouté sosunu kruton ve maydanoz ile süsleyerek servis edin.


Tarif arıyorsanız. Bir kategori seçin

Kullanılan malzemeler
  • 250 gr pırasa
  • 200 gr patates
  • 200 ml süt
  • 3/4 lt sıcak su
  • 30 gr tereyağı
  • Tuz, karabiber
  • Hindistan cevizi

  • Cihazlar
     
    Yazdır     Sözlük



    Fiyat Listesi - Site haritası - Hukuki şartlar - Groupe Seb - Moulinex International - Join Us - © Moulinex 2007