Kereviz Lokmaları

Anasayfa > Mezeler > Kereviz Lokmaları





1- Kerevizi ezin. Yumurtaları çırpın, una karıştırın ve baharatları ekleyin.

2- Karışımdan, küçük bir kaşık yardımıyla pinpon topu büyüklüğünde küçük parçalar ayırın.

3- Bu parçaları 180°C'de kızartın.

İpucu: Farklı bir tat için baharat eklemeyi deneyin. Bu yemek her türlü et ve balık ile mükemmel uyumludur.


Tarif arıyorsanız. Bir kategori seçin

Kullanılan malzemeler
  • 500 gr pişmiş kereviz
  • 2 yumurta
  • 100 gr un
  • 1 çay kaşığı tuz
  • 1/2 çay kaşığı karabiber ve küçük hindistan cevizi

  • Cihazlar
     
    Yazdır     Sözlük



    Fiyat Listesi - Site haritası - Hukuki şartlar - Groupe Seb - Moulinex International - Join Us - © Moulinex 2007