Balık Terrine

Anasayfa > Mezeler > Balık Terrine





1- İç malzemesi için: Mezgit filetoları, yumurtanın akını ve kremayı blenderdan geçirin. Tuz ve karabiber ekleyin.

2- Somon filetoyu 5 mm kalınlığında şeritler halinde dilimleyin.

3- İç malzemenin yarısını kek kalıbına dökün, ardından uzunlamasına dizilmiş olan somon dilimlerini ekleyin. Son olarak da malzemenin kalanını ekleyip kapağını sıkıca kapatın.

4- Mikrodalga fırınınızda 350 W ısıda 22 dakika veya 300 W ısıda 25 dakika pişirin.

5- Sıcak servis edin.

İpucu: Terrine'nizi sıcakken ıstakoz çorbası ve krema ile ya da soğukken sade baharat sirkesi ekleyerek de servis edebilirsiniz.


Tarif arıyorsanız. Bir kategori seçin

Kullanılan malzemeler
  • 500 gr mezgit fileto
  • 1 adet 150 gr'lık somon fileto
  • 4 yumurta beyazı
  • 200 ml taze krema
  • Tuz, karabiber
  • Kullanılacak gereçler: 24x12 cm'lik Pyrex kek kalıbı, 1 adet blender


    Cihazlar
     
    Yazdır     Sözlük



    Fiyat Listesi - Site haritası - Hukuki şartlar - Groupe Seb - Moulinex International - Join Us - © Moulinex 2007