Patates Kızartması

Anasayfa > Mezeler > Patates Kızartması





1- Patatesleri soyun ve 6 cm'lik dilimler halinde doğrayın.

2- Patatesleri bir süzgece alın ve sıcak sudan geçirin. Kağıt havlu ile kurulayın.

3- 2 dakika boyunca 190°C'de kızartın. Fritözden çıkarın ve kağıt havlu ile kurutun. Kalan patatesleri kızartın.

4- Patatesler altın sarısı renk alıncaya dek kızartmaya devam edin. Arzunuza göre tuz da ekebilirsiniz.


Tarif arıyorsanız. Bir kategori seçin

Kullanılan malzemeler
  • 500 gr kızartmalık patates
  • Tuz 

  • Cihazlar
     
    Yazdır     Sözlük



    Fiyat Listesi - Site haritası - Hukuki şartlar - Groupe Seb - Moulinex International - Join Us - © Moulinex 2007