Kızarmış Mozzarella Dilimleri

Anasayfa > Mezeler > Kızarmış Mozzarella Dilimleri





1- Yumurtaları çırpın ve süt ile birlikte bir kapta karıştırın.

2- Mozzarella'yı parmak boyutlarında parçalar halinde kesin. Her parçayı un ile kaplayın.

3- Yumurta karışımına batırın ve ufalanmış ekmeğe bulayın.

4- 180°C'de hafif altın sarısı renk alana kadar kızartın.


Tarif arıyorsanız. Bir kategori seçin

Kullanılan malzemeler
  • 250 gr mozzarella
  • 2 yumurta
  • 10 ml süt (1/3 bardak)
  • Un
  • 500 gr (1 bardak) İtalyan çeşnili ufalanmış ekmek

  • Cihazlar
     
    Yazdır     Sözlük



    Fiyat Listesi - Site haritası - Hukuki şartlar - Groupe Seb - Moulinex International - Join Us - © Moulinex 2007