Doldurulmuş Enginar Kalpleri

Anasayfa > Mezeler > Doldurulmuş Enginar Kalpleri





1- Arpacık soğanını ve yıkanmış mantarları mutfak robotunuzda kıyın. Sandviç ekmeklerini de ayrıca mutfak robotunda kıyın.

2- Karışımı tereyağı eklediğiniz tencereye koyun.

3- Mikrodalga fırınınızda 900 W ısıda 4 dakika veya 850 W ısıda 5 dakika pişirin.

4- Maydanozu, kıyılmış ekmeği, yumurta ve kremayı ekleyin. Tuz ve karabiber ekleyin. İyice karıştırın.

5- Enginar kalplerini doldurun. Ekmek kırıntılarının geri kalanını ve tereyağını serpin.

6- Izgaranızın mikro ızgara işlevini kullanarak 450 W ısıda 8-9 dakika pişirin.

7- Sıcak servis edin.


Tarif arıyorsanız. Bir kategori seçin

Kullanılan malzemeler
  • 8 enginar kalbi
  • 250 gr düğme mantar
  • 1 arpacık soğanı
  • 1 yemek kaşığı maydanoz
  • 2 dilim sandviç ekmeği
  • 1 yumurta
  • 1 yemek kaşığı taze krema
  • 2 yemek kaşığı ekmek içi
  • 20 gr tereyağı
  • Tuz, karabiber
  • Kullanılacak gereçler: 1 adet derin Pyrex tencere, 24 cm çapında Pyrex turta kalıbı, mutfak robotu, mikrodalgada kullanıma uygun pişirme naylonu, DUO ızgara


    Cihazlar
     
    Yazdır     Sözlük



    Fiyat Listesi - Site haritası - Hukuki şartlar - Groupe Seb - Moulinex International - Join Us - © Moulinex 2007