Kabak Şeritleri

Anasayfa > Mezeler > Kabak Şeritleri





1- Yumurtaları ve sütü birlikte çırpın.

2- Kabakları una bulayın, yumurta karışımına batırın ve ekmek kırıntılarıyla kaplayın.

3- 180°C ısıda sarı-kahve renk alana kadar pişirin.


Tarif arıyorsanız. Bir kategori seçin

Kullanılan malzemeler
  • Parmak şeklinde doğranmış 2 orta boy kabak
  • 2 yumurta
  • 10 ml süt (1/4 bardak)
  • Un
  • 500 gr (1 bardak) İtalyan çeşnili ufalanmış ekmek
  • 2 yemek kaşığı rende Parmesan peyniri

  • Cihazlar
     
    Yazdır     Sözlük



    Fiyat Listesi - Site haritası - Hukuki şartlar - Groupe Seb - Moulinex International - Join Us - © Moulinex 2007