Çıtır Enginar Kalpleri

Anasayfa > Başlangıçlar > Çıtır Enginar Kalpleri





1- Yumurtaları ve sütü beraberce çırpın.

2- Enginar kalplerini ikiye bölün. Una bulayın, yumurtaya batırın ve ufalanmış ekmek ile kaplayın.

3- 180°C ısıda 3 dakika boyunca veya rengi altın sarısı oluncaya dek kızartın.


Tarif arıyorsanız. Bir kategori seçin

Kullanılan malzemeler
  • 2 yumurta
  • 15 ml (1/3 bardak) süt
  • 6 ila 8 adet suyu süzülmüş konserve enginar kalbi
  • Un
  • 500 gr (1 bardak) İtalyan çeşnili ufalanmış ekmek

  • Cihazlar
     
    Yazdır     Sözlük



    Fiyat Listesi - Site haritası - Hukuki şartlar - Groupe Seb - Moulinex International - Join Us - © Moulinex 2007