Kızarmış Camembert

Anasayfa > Başlangıçlar > Kızarmış Camembert





1- Yumurtayı çırpın ve sütü ekleyin. Maydanozu ve ekmek kırıntısını katın.

2- Camembert'i 6 veya 8 parçaya bölün. Parçaları una bulayın ve ardından karışıma batırın. Ufalanmış ekmek ile kaplayın. (Peynirin fritöze akmasını önlemek açısından her parçayı ufalanmış ekmek ile tamamen kapladığınızdan emin olun).

3- Parçaları fritöze yerleştirin ve 190°C ısıda kızartın.

İpucu: Camembert peynirini, sert Brie ile değiştirin ve böğürtlen reçeli eşliğinde servis yapın.


Tarif arıyorsanız. Bir kategori seçin

Kullanılan malzemeler
  • 1 bütün, sert Camembert peyniri (bir çeşit Fransız peyniri)
  • 1 yumurta
  • 100 ml süt
  • 250 gr ufalanmış ekmek
  • 1 yemek kaşığı kıyılmış maydanoz
  • Un

  • Cihazlar
     
    Yazdır     Sözlük



    Fiyat Listesi - Site haritası - Hukuki şartlar - Groupe Seb - Moulinex International - Join Us - © Moulinex 2007