Jambonlu ve Peynirli Toplar

Anasayfa > Başlangıçlar > Jambonlu ve Peynirli Toplar





1- Yumurtaları, yağı, unu, kabartma tozunu ve baharatları karıştırın.

2- Jambon ve peyniri ekleyin.

3- Çay kaşığı ile karışımdan parçalar alın ve fritözün içine dökün.

4- 180°C ısıda 3 dakika veya sarı-kahve renk alıncaya kadar kızartın.


Tarif arıyorsanız. Bir kategori seçin

Kullanılan malzemeler
15 ila 20 top için:
  • 3 yumurta
  • 1 yemek kaşığı bitkisel yağ
  • 125 gr un
  • 1/2 çay kaşığı kabartma tozu
  • 1/2 çay kaşığı tuz
  • Bir tutam hindistan cevizi
  • Arzuya göre karabiber
  • 100 gr dilimlenmiş jambon
  • 100 gr rendelenmiş İsviçre Peyniri

  • Cihazlar
     
    Yazdır     Sözlük



    Fiyat Listesi - Site haritası - Hukuki şartlar - Groupe Seb - Moulinex International - Join Us - © Moulinex 2007