Jambonlu ve Zeytinli Kek

Anasayfa > Başlangıçlar > Jambonlu ve Zeytinli Kek





1- Un ve kabartma tozunu beyaz şarap ve sıvı yağ ile karıştırın.

2- Yumurtaları, dilimlenmiş jambon, zeytin, Gruyère peyniri, bir tutam tuz ve karabiber karışımına teker teker ekleyin. İyice karıştırın.

3- İyice yağladığınız kek kalıbına dökün.

4- Izgaranızın mikro ızgara işlevini kullanarak 16 dakika 600 W ısıda veya 18 dakika 600 W ısıda pişirin.

5- Sıcak ya da soğuk servis yapın.


Tarif arıyorsanız. Bir kategori seçin

Kullanılan malzemeler
  • 200 gr un
  • 1 paket kabartma tozu
  • 200 gr jambon
  • 150 gr rendelenmiş Gruyère peyniri
  • 150 gr çekirdeği çıkarılmış yeşil zeytin
  • 150 ml sıvı yağ
  • 100 ml beyaz şarap
  • 3 yumurta
  • 20 gr tereyağı
  • Tuz, karabiber

    Kullanılacak gereçler: 24x12 cm'lik Pyrex kek kalıbı, DUO ızgara


  • Cihazlar
     
    Yazdır     Sözlük



    Fiyat Listesi - Site haritası - Hukuki şartlar - Groupe Seb - Moulinex International - Join Us - © Moulinex 2007