Ballı ve Hardallı Tavuk Parçaları

Anasayfa > Başlangıçlar > Ballı ve Hardallı Tavuk Parçaları





1- Yumurtayı çırpın, balı ve hardalı ekleyin, ardından un ve çeşnileri katın.

2- Tavuk göğüslerini küpler halinde doğrayın, karışıma ekleyin ve tamamen kaplandıklarından emin olun.

3- Malzemeleri fritöze yerleştirin ve 180°C ısıda kızartın.

İpucu: Eğer balınız yoksa şeker de kullanabilirsiniz. Başlangıç olarak veya yeşil salata ile servis edin.


Tarif arıyorsanız. Bir kategori seçin

Kullanılan malzemeler
  • 1 yemek kaşığı Dijon hardalı
  • 1 yemek kaşığı bal
  • 1 yumurta
  • 100 gr un
  • 2 tavuk göğsü
  • Tuz, karabiber

  • Cihazlar
     
    Yazdır     Sözlük



    Fiyat Listesi - Site haritası - Hukuki şartlar - Groupe Seb - Moulinex International - Join Us - © Moulinex 2007