Patates Cipsi

Anasayfa > Başlangıçlar > Patates Cipsi





1- Patatesleri mümkün olduğunca ince dilimleyin. Bir süzgeç içine koyun ve sıcak sudan geçirin. Kağıt havlu ile iyice kurulayın.

2- Fritözün içine birkaç dilim patates atın.

3- Ahşap bir kaşıkla arada sırada karıştırarak ve patatesler altın sarısı renk alıp kıtır kıtır olana kadar 190°C ısıda kızartın. Fritözden çıkardıktan sonra tuzunu da ekleyip servis edin.


Tarif arıyorsanız. Bir kategori seçin

Kullanılan malzemeler
  • 500 gr kızartmalık patates

  • Cihazlar
     
    Yazdır     Sözlük



    Fiyat Listesi - Site haritası - Hukuki şartlar - Groupe Seb - Moulinex International - Join Us - © Moulinex 2007