Ricotta Topları

Anasayfa > Başlangıçlar > Ricotta Topları





1- Yumurtaları Ricotta peyniri ile birlikte çırpın. Daha sonra diğer malzemeleri ekleyin.

2- Bir kaşık yardımıyla karışımdan ceviz büyüklüğünde toplar ayırın.

3- Fritöze yerleştirin ve 180°C ısıda kızartın.

İpucu: Ricotta peyniri yerine, Brocciu (Korsika peyniri) deneyin. Fesleğenli domates sosu eşliğinde servis edin.


Tarif arıyorsanız. Bir kategori seçin

Kullanılan malzemeler
  • 500 gr Ricotta peyniri
  • 2 yumurta
  • 4 yemek kaşığı rende Parmesan peyniri
  • 100 gr un
  • 2 çay kaşığı kuru fesleğen
  • 1 çay kaşığı tuz
  • Karabiber

  • Cihazlar
     
    Yazdır     Sözlük



    Fiyat Listesi - Site haritası - Hukuki şartlar - Groupe Seb - Moulinex International - Join Us - © Moulinex 2007