Bahar Salatası

Anasayfa > Başlangıçlar > Bahar Salatası





1- Havuçları ve patatesleri soyun. Patatesleri 1 cm'lik küpler halinde ve havuçları da 1 cm eninde ve 4 cm uzunluğunda şeritler halinde doğrayın. Ayşe kadın fasulye veya sultani bezelyeleri yıkayın, kılçıklarını çıkarın ve şerit şerit kesin. Karnıbaharı küçük parçalar halinde kabakları ise 1 cm'lik küpler halinde doğrayın.

2- Tüm sebzeleri alt buhar sepetine yerleştirin. Kapağını kapatın.

3- Doğranmış taze baharatları ve 1 limon suyunu Aroma Bölmesi'ne yerleştirin. “Max” seviyesine kadar su ekleyin.

4- Sebzeler tam olarak pişene ve kıtır kıtır olana kadar 20 - 25 dakika pişirin.

5- Sebzeleri servis tabağına alın ve doğranmış taze baharatı ekleyin.

6- Zeytinyağı ve limon suyu ile hazırlanmış sos veya İtalyan sos eşliğinde ılık servis yapın.

İpucu: Baharat yerine taze doğranmış maydanoz kullanın.


Tarif arıyorsanız. Bir kategori seçin

Kullanılan malzemeler
  • 150 gr havuç
  • 100 gr Ayşe kadın fasulye veya sultani bezelye
  • 2 adet patates
  • 2 adet kabak
  • 100 gr karnıbahar

  • Cihazlar
     
    Yazdır     Sözlük



    Fiyat Listesi - Site haritası - Hukuki şartlar - Groupe Seb - Moulinex International - Join Us - © Moulinex 2007