Ton Balıklı Üçgenler

Anasayfa > Başlangıçlar > Ton Balıklı Üçgenler





1- Ton balığının yağını süzün. Ton balığını ve yumurtaları birlikte ezin, maydanozu ekleyin.

2- Ton balıklı karışımdan bir kaşık alın ve milföy hamurunun kenarına yerleştirin ve üçgen şeklinde katlayın. Kenarlarını sıkıştırın ve üzerlerine çırpılmış yumurta sürün.

3- 180°C ısıda 3 dakika boyunca veya üzeri kızarıncaya dek pişirin.


Tarif arıyorsanız. Bir kategori seçin

Kullanılan malzemeler
  • 8 adet milföy hamuru
  • 1 kutu beyaz ton balığı
  • 2 katı pişmiş yumurta
  • 1 yemek kaşığı maydanoz
  • Bir tutam tuz ile çırpılmış 1 yumurta
  • Arzuya göre tuz ve karabiber

  • Cihazlar
     
    Yazdır     Sözlük



    Fiyat Listesi - Site haritası - Hukuki şartlar - Groupe Seb - Moulinex International - Join Us - © Moulinex 2007