Sebze Terrine

Anasayfa > Başlangıçlar > Sebze Terrine





1- Konserve sebzelerin suyunu süzün.

2- Jambonu taze krema, yumurta ve mısır unu ile karıştırın.

3- Sebzeleri, sarımsak ve tüm malzemeleri karıştırın. Tuz ve karabiber ekleyin.

4- Karışımı yağlanmış kek kalıbına dökün.

5- Pişirme naylonu ile kaplayın.

6- Mikrodalga fırınınızda 900 W ısıda 14 dakika veya 850 W ısıda 16 dakika pişirin.

7- Domates ve fesleğen sosu veya az hardallı soğuk mayonez sıcak servis edin.


Tarif arıyorsanız. Bir kategori seçin

Kullanılan malzemeler
  • 1 kg karışık konserve sebze
  • 3 yumurta
  • 100 ml taze krema
  • 200 gr jambon
  • 2 yemek kaşığı mısır unu
  • 1 kaşık doğranmış sarımsak
  • 20 gr tereyağı
  • Tuz, karabiber
  • Kullanılacak gereçler: 24x12 cm'lik Pyrex kek kalıbı, mikrodalga fırın ile kullanıma uygun pişirme naylonu


    Cihazlar
     
    Yazdır     Sözlük



    Fiyat Listesi - Site haritası - Hukuki şartlar - Groupe Seb - Moulinex International - Join Us - © Moulinex 2007